Följ med på musik- och sångläger

Bli stjärna för en helg! Studioinspelning på NOX-Studios med sångcoach och spännande studiebesök med extra allt, under Min Stora Dags musik- och sångläger 15-18 oktober i Stockholm. Ansök redan idag!

Min Stora Dags nya succéläger är tillbaka! För dig som är musik- och sångintresserad har vi satt ihop en härlig helg med unika upplevelser.

Tillsammans med andra ungdomar kommer du få spela in en låt i en professionell studio tillsammans med sångcoacher och gå på spännande studiebesök. Missa inte chansen att vara stjärna för en helg!

Min Stora Dags musikläger är till för, och passar alla – det enda som behövs är att du har ett genuint musikintresse. Det spelar ingen roll om du är blyg eller har scenskräck eller om du vill bli en stor artist. Alla har en plats på detta läger och genom att ha roligt tillsammans stärker vi självförtroendet och hjälper varandra att våga och utvecklas.

Jag har älskat alltihop, säger Simon 15 år som har deltagit på musik- och sånglägret.

15 åriga Rebecka som också har deltagit på lägret berättar:

Jag vill rekommendera alla att söka till det här lägret. Du kommer hit och har roligt och du träffar nya vänner. Du är bara där på scenen och helt plötsligt är du en internationell stjärna för fyra dagar. Det är ju så roligt.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 14-18 år, bosatt i Sverige.
  • Själv kunna ansvara för din medicinering.

Min Stora Dag strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags aktiviteter är helt gratis och organisationen står för alla kostnader och resor under helgen.

Ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras.

Observera: Som du vet är det ett speciellt år och Min Stora Dag sätter alltid tryggheten för våra deltagande barn och unga i första rummet. Vi följer utvecklingen av covid-19 noga och agerar utifrån folkhälsomyndighetens specifika anvisningar och rekommendationer under planering och genomförande av lägret. Rådfråga gärna din sjukvårdskontakt om du känner dig osäker kring deltagandet eller tillhör en riskgrupp. Förändras situationen så att riktlinjerna skärps så kan lägret behöva ställas in.

Blankett för utlåtande från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Allt du behöver veta inför musik- och sånglägret

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag.

Här hittar du all info du behöver; packlistor, schema och upplägg.

Se filmen från förra årets musik- och sångläger

Förra årets samlades 13 ungdomar kring sitt gemensamma intresse musik.

Helgen började med ett besök hos musikjätten Spotify. Här fick de bland annat en rundvandring och träffa och sjunga med artisterna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner