Musik- och sångläger i Stockholm

Bli stjärna för en helg! Bli sångcoachad, spela in musik i en proffsstudio och gå på spännande studiebesök. Följ med Min Stora Dag på ett oförglömligt musik- och sångläger i Stockholm den 14–17 oktober.

Älskar du musik och sång är det här lägret för dig! Vi har satt ihop en härlig helg full med unika musikupplevelser.

Tillsammans med andra ungdomar kommer du få spela in en låt i en professionell studio, få tips av sångcoacher och självklart gå på spännande studiebesök. Missa inte chansen att vara stjärna för en helg!

”Det var jättejättebra. Det var typ det bästa jag gjort!” – Malva, 15 år, deltagare på musik- och sånglägret 2020

Min Stora Dags musikläger är till för alla, det enda som behövs är att du har ett genuint musikintresse. Det spelar ingen roll om du är blyg, har scenskräck eller om du rakt av vill bli nästa stora artist. Alla har en plats på lägret! Tillsammans stärker vi självförtroendet och hjälper varandra att våga och utvecklas – och framför allt har vi roligt.

Under helgen bor vi tillsammans på hotell i centrala Stockholm. Ansök redan nu för chansen till en helg utöver det vanliga!

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara 14–18 år och bosatt i Sverige.
  • Själv kunna ansvara för din medicinering.

Min Stora Dag strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags aktiviteter är helt gratis och organisationen står för alla kostnader under helgen inklusive resor.

Observera: Som du vet är det en speciell tid och Min Stora Dag sätter alltid tryggheten för våra deltagande barn och unga i första rummet. Vi följer utvecklingen av covid-19 noga och agerar utifrån Folkhälsomyndighetens specifika anvisningar och rekommendationer under planering och genomförande av lägret. Rådfråga gärna din sjukvårdskontakt om du känner dig osäker kring deltagandet eller tillhör en riskgrupp. Förändras situationen kan lägret behöva ställas in.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Allt du behöver veta inför musik- och sånglägret

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag!

Här hittar du massa bra information inför vårt musik- och sångläger. Ta del av packlista, upplägg för helgen och information om boende.

Se film från tidigare läger

2019 samlades 13 ungdomar i Stockholm för en fullspäckad helg i musikens tecken.

Helgen började med ett besök hos musikjätten Spotify. Här fick de bland annat en rundvandring och sen chansen att sjunga tillsammans med artisterna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman. Se mer i filmen!

”Det var typ det bästa jag gjort!”

15-åriga Malva från Kungsör var en av nio ungdomar som deltog på Min Stora Dags musik- och sångläger 2020.

Malva har epilepsi som gör hennes vardag tuff med mediciner och en ständig oro för att få ett anfall. Trots att hon innan lägret var nervös blev helgen i Stockholm en riktig succé.

– Det var jättejättebra. Det var typ det bästa jag gjort! Mycket överraskningar och personliga utmaningar som stärkte mitt självförtroende. Jag var så glad under lägret, säger Malva.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner