Upplevelsepaket – mellofest hemma hos dig

Snart kommer finalisterna stå där uppe på scenen och göra upp om vinsten i årets melodifestival. Vi kan inte vara på plats fysiskt i år – men med det här paketet kan du istället fixa rätta mellokänslan i hemmet! Med hörlurar, högtalare, dekorationer och snacks hoppas vi att du får en riktig mellofest tillsammans med familjen.

På trygg hemmaplan kan du nu få till bästa mellokänslan till finalen den 13 mars. Du får hem ett paket med allt du behöver för att verkligen kunna njuta av låtarna. Sätt upp dekorationerna, ladda upp med årets finalistbidrag med din nya högtalare och ställ fram godsaker du köpt med ditt presentkort på ICA. Kanske vill du ha både tacokväll och snacks kvällen till ära? Du bestämmer vad du vill köpa med ditt presentkort på 500 kronor för att få till den ultimata mellokänslan.

Efter finalen kan du fortsätta njuta av låtarna i dina nya hörlurar från Urbanista. Det här är ett fullspäckat mello- och musikpaket som vi hoppas ska få dig helt redo för en kanonkväll den 13 mars.

Passa på att ansöka så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket. Absolut sista datum att ansöka är söndag 7 mars.

Nuuuuu kör vi!

Upplevelsepaketet innehåller:

  • Hörlurar från Urbanista (in-ear, modell Stockholm Plus, värda 799 kronor)
  • Bluetooth-högtalare från Urbanista (modell Brisbane, värda 999 kronor)
  • Presentkort på ICA laddat med 500 kronor
  • Dekorationer och överraskningar för bästa mellokänslan

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner