Mellofest med Min Stora DagMellofest med Min Stora Dag

Mellofest

Ladda ner en utskriftsversion av aktiviteten här (pdf)

Snart är det äntligen dags igen för Melodifestivalen där tävlingarna kommer ta plats på ett flertal orter runt om i landet. Passa på att se dina favoritartister live under lördagarnas livesändningar. Oavsett vilket så kommer det bli en magisk melloupplevelse med glitter, glamour och massa musik!

Under februari och mars rullar mellotåget i gång igen. Den här gången gör tävlingen uppehåll i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm. Nu har du chans att haka på Min Stora Dags alldeles egna mellofest! Tillsammans med andra barn och unga kommer du få en minnesvärd dag helt i Melodifestivalens anda.

I Min Stora Dags mellofest ingår inträde till en föreställning i någon av städerna som Melodifestivalen besöker. Du får dessutom festlig middag, boende och såklart möjlighet att träffa andra barn och unga från Min Stora Dag.

När du ansöker till aktiviteten ansöker du generellt till Min Stora Dags mellofest. Det betyder att du inte själv kan välja stad. Vilken stad du får besöka blir istället en härlig överraskning!

Upplevelsen gäller för ett barn/ungdom och medföljande person över 25 år. Passa på att ansöka så snart som möjligt då ansökan är öppen under en begränsad period. Observera dock att det inte är först till kvarn-principen som gäller, utan alla ansökningar hanteras individuellt.

Dååååå kööör vi!

Vad ingår?

  • Melloupplevelse för två personer
  • Middag för två personer
  • Dubbelrum för två personer en natt (lördag-söndag)
  • Frukost för två personer
  • Resa tur och retur från hemort

Vad kostar det?
Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller starkt livspåverkande diagnos som bekräftas genom medicinskt intyg.
  • Vara mellan 4 och 18 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras, men man är inte garanterad en plats bara för att man inte gjort något med Min Stora Dag tidigare.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett medicinskt intyg som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Under Min Stora Dags gruppaktiviteter är det er egen försäkring som gäller.

Observera: Vissa av våra fysiska gruppaktiviteter kan innebära en ökad risk för infektioner, t.ex. covid. Rådfråga alltid er ansvariga sjukhuskontakt om ni är osäkra på om en aktivitet är lämplig för ditt barn. Min Stora Dag följer allmänna rekommendationer men har inga egna regler eller rekommendationer avseende vaccinationer etc. Vid uppvisande av sjukdomssymptom råder vi till att avstå från deltagande.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner