Sommarpaket – Liseberg med hotellövernattning

Vad passar bättre än en heldag på en nöjespark i sommar? Med det här paketet får du och familjen chans att uppleva Liseberg. Åk berg- och dalabana, kolla in matstånden och upplev Göteborgs underbara nöjespark under en dag.

Med det här paketet får du och din familj chans att verkligen uppleva Liseberg. Vi har proppat paketet fullt med massa roligheter för hela familjen. På Liseberg finns bland annat mängder av spännande attraktioner för alla åldrar. Förutom inträde och åkband för fyra personer har vi även fyllt paketet med en hotellövernattning på valfritt Scandichotell.

I paketet ingår en natts övernattning i ett rum oavsett rumsstorlek. När du söker på scandichotels.se med din unika bokningskod så visas de rum som går att boka. Vilka olika rumstyper som finns skiljer sig från hotell till hotell. En del hotell har endast rum där man kan bo maximalt fyra personer varav en är barn som sover i vuxens säng. En del hotell har större familjerum med plats för fem sängar. Dessa rum går jättebra att boka om de visas som tillgängliga.

Just i Göteborg kan det vissa dagar under sommaren vara svårt att hitta ett hotellrum att boka. Men det går alldeles utmärkt att i stället boka ett hotellrum i en annan stad. Antingen som en separat utflykt eller på vägen till eller från Liseberg om du har en bit att åka.

Kom bort från vardagen och njut av en dag i nöjesparkens fantastiska värld!

Paketet innehåller:

  • Inträde och åkpass för fyra personer på Liseberg (valfri dag sommar 2022)
  • Hotellövernattning på valfritt Scandichotell (valfri dag sommar 2022)

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Vi strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vi har endast möjlighet att hantera en ansökan per barn. För närvarande kan vi inte rangordna eller prioritera ansökningar till flera Stora Dagar. Skulle du ansöka till flera Stora Dagar samtidigt kommer vi betrakta den första ansökan som inkommit som huvudsaklig önskan.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner