Upplevelsepaket – laga mat som proffsen

Vill du bli en mästare på såser som Tommy Myllymäki? Lika vass på tårtor som Tea Malmgård eller lära dig laga mat precis som Zeina Mourtada? Då är det här paketet perfekt för dig! Du får matlagningskurser online, personligt förkläde och massa roliga prylar till köket. Ansök längre ner på sidan.

Det här är ett paket för dig som älskar att testa nya grejer i köket. Kanske har du blivit inspirerad av Sveriges mästerkock eller Hela Sverige bakar och vill nu prova att själv glänsa i köket. Det här upplevelsepaketet gör dig helt redo för nya nivåer vare sig det gäller matlagning eller bakning!

Med ett presentkort på KitchenLab väljer du själv det du behöver till just ditt kök och med ett presentkort på ICA kan du handla ingredienserna du behöver. När du har det klart är det bara att sätta på dig ditt personliga förkläde från Tina Nordströms kollektion (självklart signerat och med ditt namn broderat) och klicka igång en matlagningskurs från köket.se.

Vi önskar dig all lycka till i köket och hoppas att det här paketet verkligen väcker mat- och bakglädjen till liv! Kanske är det dig vi ser i rutan nästa gång?

Ansök så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket.

Paketet innehåller:

  • Presentkort på KitchenLab laddat med 2 000 kr
  • Personligt förkläde med ditt namn broderat på (från Tina Nordströms kollektion, signerat av Tina!)
  • Matlagningskurser online från köket.se med Tommy Myllymäki, Tea Malmgård, Paul Svensson och Zeina Mourtada
  • VIP-kort på ICA laddat med 175 kr

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner