Unik hockeydag med Malmö Redhawks

Det här är en perfekt upplevelse för dig som gillar hockey. Tillsammans med andra barn får du vara med om hockeyunderhållning på hög nivå på plats i Malmö Arena den 7 januari. Från Min Stora Dags egen loge får du äta god mat, se på hockey och självklart blir det även en och annan överraskning.

För tolfte gången bjuder Malmö Redhawks in till en hockeyfest utan dess like, de kallar det för Hockeyns Dag. Dagen är publikfest där Malmö Redhawks slår upp dörrarna för fans och hockeyintresserade i stort. Det är helt enkelt en magisk dag i hockeyns tecken!

Från Min Stora Dags loge kommer vi tillsammans att titta på matchen mellan Malmö Redhawks och Örebro, äta en god lunch och även få besök av Malmö Redhawks populära maskot. Utöver allt det här blir det även en och annan överraskning under dagen.

Låter det här som något för dig? Passa på att ansöka så snart som möjligt då vi har ett begränsat antal platser. Observera dock att det inte är först till kvarn-principen som gäller, utan alla ansökningar hanteras individuellt.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett intyg som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Vad ingår?

  • Tre biljetter hockeymatchen i Malmö den 7 januari (barnet + en medföljande över 25 år samt ytterligare en valfri person)
  • Lunch för tre personer
  • Resa tur och retur från hemort

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4 och 18 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras.

Observera att biljetterna avser vanliga sittplatser, ej rullstolsplatser.

Denna gruppaktivitet rekommenderas inte om du är i högriskmålgrupp. Rådfråga din ansvariga sjukhuskontakt om du är osäker på att delta.

Det är en stark rekommendation från Min Stora Dags medicinska råd att alla personer över tolv år som ska delta i en fysisk Stor Dag-aktivitet är vaccinerad mot covid-19. Detta inbegriper såväl deltagare som volontärer. Genom vaccinering garanterar vi en så trygg miljö som möjligt för alla våra deltagare.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner