Fotbollsläger

Följ med Min Stora Dag på fotbollsläger på Bosön i Stockholm mellan den 15 och 18 juni. Under helgen kommer du ha möjlighet att träffa nya vänner, testa nya saker och framför allt ha väldigt kul! Dessutom kommer ni under helgen gå och se när det svenska herrlandslaget möter Nya Zeeland på Friends Arena.

Under fyra härliga och händelserika dagar blir det fullt fokus på fotboll och att hänga tillsammans med nya vänner som alla är där för samma sak. Vi kommer se när det svenska herrlandslaget möter Nya Zeeland på Friends Arena och ha träningar ute på den legendariska träningsanläggningen Bosön där även landslagen ibland har sina träningsläger.

Aktiviteterna görs alltid efter din egen nivå och förmåga. Min Stora Dags fotbollshelg är till för, och passar, alla – det enda som behövs är att du har ett genuint fotbollsintresse.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom intyg av medicinsk personal
  • Vara mellan 14 och 17 år, bosatt i Sverige
  • Själv kunna ansvara för din medicinering

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dag står för alla kostnader och resor under helgen.

Observera att barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras. Tänk på att en ansökan inte innebär en garanterad plats på lägret. Du kommer få information oavsett om du får en plats eller inte.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Observera: Vissa av våra fysiska gruppaktiviteter och läger kan innebära en ökad risk för infektioner, t.ex. covid. Rådfråga alltid er ansvariga sjukhuskontakt om ni är osäkra på om en aktivitet är lämplig för ditt barn. Min Stora Dag följer allmänna rekommendationer men har inga egna regler eller rekommendationer avseende vaccinationer etc. Vid uppvisande av sjukdomssymptom råder vi till att avstå från deltagande.

Allt du behöver veta inför fotbollslägret

Det ska vara enkelt att hänga med på Min Stora Dags läger!

Här får du mer information inför Min Stora Dags fotbollsläger, både upplägg och fullständig packlista.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner