Upplevelsepaket – fixa rummet med IKEA

Nu har du chansen att förvandla ditt rum med hjälp av prylar och inspiration från IKEA. Med ett presentkort på 2 000 kronor kan ditt rum få ett riktigt lyft. Kanske behöver du en bänk för dina gosedjur? Eller ett nytt skrivbord till datorn? Du bestämmer!

Med det här paketet har du möjlighet att fixa det extra mysigt och fint i ditt rum. Paketet är fullmatat med inredning från IKEA. Vi skickar även med inspiration och idéer för hur du med enkla medel kan få till ditt drömrum.

På IKEA finns allt du kan tänka dig för att skapa det där lilla extra i rummet. Kuddar, filtar, lampor och allt däremellan. Kanske blir det en sänghimmel? Eller en gosig ny matta?

När du fixat klart rummet får du fira det ordentligt. Kanske använder du ditt VIP-kort på ICA som är laddat med 175 kronor? Du väljer själv om du vill använda det för att bjuda kompisarna på glass, köpa ditt eget fredagsmys eller kanske en serietidning du gillar.

Ansök så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket.

Paketet innehåller:

  • Presentkort på IKEA laddat med 2 000 kronor
  • Presentkort på ICA laddat med 175 kronor

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner