Upplevelsepaket – Eurovisionfest hemma hos dig

Snart kommer alla artister stå där uppe på scenen och göra upp om vinsten i årets Eurovision Song Contest. Kommer Sverige ta hem det i år eller chockar Storbritannien oss? Oavsett hur det går så kan du med det här paketet fixa den rätta Eurovisionkänslan i hemmet! Med hörlurar, högtalare, dekorationer och snacks hoppas vi att du får riktigt härliga musikkvällar.

På trygg hemmaplan kan du nu få till bästa känslan när Eurovision Song Contest går av stapeln i maj. Du får hem ett paket med allt du behöver för att verkligen kunna njuta av låtarna. Sätt upp dekorationerna, ladda upp med årets bidrag med din nya högtalare och ställ fram godsaker du köpt med ditt presentkort på ICA. Kanske vill du ha både tacokväll och snacks kvällen till ära? Du bestämmer vad du vill köpa med ditt presentkort på 500 kronor för att få till den ultimata Eurovisionkänslan.

Efter den mäktiga sångtävlingen kan du fortsätta njuta av låtarna i dina nya hörlurar från Urbanista. Det här är ett fullspäckat Eurovision- och musikpaket som vi hoppas ska få dig helt redo för kanonkvällar fullmatade med sång och musik.

Passa på att ansöka så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket.

Upplevelsepaketet innehåller:

  • Hörlurar från Urbanista (in-ear, modell Stockholm Plus, värda 799 kronor)
  • Bluetooth-högtalare från Urbanista (modell Brisbane, värda 999 kronor)
  • Presentkort på ICA laddat med 500 kronor
  • Dekorationer och överraskningar för bästa Eurovisionkänslan

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner