Följ med på e-sportläger

Utveckla dina färdigheter inom e-sport! Tillsammans hänger vi på Inferno Online, världens största gamingcenter, under Min Stora Dags e-sportläger den 3–5 december. Ansök redan idag!

Äntligen är Min Stora Dags populära e-sportläger tillbaka. För dig som är intresserad av e-sport har vi satt ihop en härlig helg i Stockholm fylld med unika spelupplevelser.

Tillsammans med andra ungdomar kommer du få hänga i världens största gamingcenter, Inferno Online, som ligger i centrala Stockholm. Vi kommer att spela på datorer och du väljer själv om du vill spela CS:GO eller Fortnite.

Under dagarna kommer du även få träffa e-sportproffs, streamers samt gå på spännande studiebesök. Under nätterna sover du gott på hotell tillsammans med andra deltagare och volontärer. Hela helgen avslutas med en turnering i Red bull gaming spheres häftiga lokaler!

Min Stora Dags e-sportläger är passar alla, det enda som behövs är att du har ett genuint e-sportintresse. Det spelar ingen roll om du har spelat länge eller är nybörjare, alla har en plats på det här lägret! Genom att ha roligt tillsammans stärker vi självförtroendet och hjälper varandra att våga och utvecklas.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara 14–18 år och bosatt i Sverige.
  • Själv kunna ansvara för din medicinering.

Min Stora Dag strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags aktiviteter är helt gratis och organisationen står för alla kostnader under helgen inklusive resor.

Observera: Som du vet är det en speciell tid och Min Stora Dag sätter alltid tryggheten för våra deltagande barn och unga i första rummet. Vi följer utvecklingen av covid-19 noga och agerar utifrån Folkhälsomyndighetens specifika anvisningar och rekommendationer under planering och genomförande av lägret. Rådfråga gärna din sjukvårdskontakt om du känner dig osäker kring deltagandet eller tillhör en riskgrupp. Förändras situationen kan lägret behöva ställas in.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Allt du behöver veta inför e-sportlägret

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag!

Här får du mer information inför Min Stora Dags e-sportläger. Bland annat packlista och mer information om resa och boende.

Det här är Inferno Online

Inferno Online Stockholm är världens största gamingcenter. Deras största lokal ligger vid Odenplan i centrala Stockholm och det är också där som Min Stora Dags e-sportläger kommer äga rum.

Totalt har Inferno Online 352 datorer. De erbjuder en lugn och skön miljö där människor i alla åldrar kan komma och spela tillsammans. Under lägret kommer vi sitta avskilt i en egen del av lokalen.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner