E-sportläger

Utveckla dina färdigheter inom e-sport! Tillsammans hänger vi på SPACE, världens största gamingcenter, under Min Stora Dags e-sportläger den 17–19 november. Ansök redan idag!

Äntligen är Min Stora Dags populära e-sportläger tillbaka. För dig som är intresserad av e-sport har vi satt ihop en härlig helg i Stockholm fylld med unika spelupplevelser.

Tillsammans med andra ungdomar kommer du få hänga i världens största gamingcenter, SPACE, som ligger i centrala Stockholm. Vi kommer att spela på datorer och du väljer själv om du vill spela CS:GO, Fortnite eller Valorant.

Under dagarna kommer du även få träffa e-sportproffs och gå på spännande studiebesök. Under nätterna sover du gott på hotell tillsammans med andra deltagare och volontärer. Hela helgen avslutas med en turnering!

Min Stora Dags e-sportläger passar alla, det enda som behövs är att du har ett genuint e-sportintresse. Det spelar ingen roll om du har spelat länge eller är nybörjare, alla har en plats på det här lägret. Genom att ha roligt tillsammans stärker vi självförtroendet och hjälper varandra att våga och utvecklas.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara 14–17 år och bosatt i Sverige.
  • Själv kunna ansvara för din medicinering.

Min Stora Dag strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags aktiviteter är helt gratis och organisationen står för alla kostnader under helgen inklusive resor.

Observera: Vissa av våra fysiska gruppaktiviteter och läger kan innebära en ökad risk för infektioner, t.ex. covid. Rådfråga alltid er ansvariga sjukhuskontakt om ni är osäkra på om en aktivitet är lämplig för ditt barn. Min Stora Dag följer allmänna rekommendationer men har inga egna regler eller rekommendationer avseende vaccinationer etc. Vid uppvisande av sjukdomssymptom råder vi till att avstå från deltagande.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Allt du behöver veta inför e-sportlägret

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag!

Här får du mer information inför Min Stora Dags e-sportläger. Bland annat packlista och mer information om resa och boende.

Det här är SPACE

SPACE, med lokaler i centrala Stockhlm, är världens största gamingcenter.

Gamingcentret har över 400 fullt utrustade stationer och fyra bootcamp-rum, vilket gör det till världens största permanenta center för gaming. Spela dina favoritspel på den bästa utrustningen marknaden har att erbjuda!

SPACE erbjuder en skön miljö där människor i alla åldrar kan komma och spela tillsammans.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner