Följ med på e-sportläger

Utveckla dina färdigheter inom e-sport! Tillsammans hänger vi på SPACE, världens största gamingcenter, under Min Stora Dags e-sportläger den 18–20 november. Ansök redan idag!

Äntligen är Min Stora Dags populära e-sportläger tillbaka. För dig som är intresserad av e-sport har vi satt ihop en härlig helg i Stockholm fylld med unika spelupplevelser.

Tillsammans med andra ungdomar kommer du få hänga i världens största gamingcenter, SPACE, som ligger i centrala Stockholm. Vi kommer att spela på datorer och du väljer själv om du vill spela CS:GO eller Fortnite.

Under dagarna kommer du även få träffa e-sportproffs och gå på spännande studiebesök. Under nätterna sover du gott på hotell tillsammans med andra deltagare och volontärer. Hela helgen avslutas med en turnering!

Min Stora Dags e-sportläger passar alla, det enda som behövs är att du har ett genuint e-sportintresse. Det spelar ingen roll om du har spelat länge eller är nybörjare, alla har en plats på det här lägret. Genom att ha roligt tillsammans stärker vi självförtroendet och hjälper varandra att våga och utvecklas.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara 14–18 år och bosatt i Sverige.
  • Själv kunna ansvara för din medicinering.
  • Vara vaccinerad mot covid-19.

Min Stora Dag strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags aktiviteter är helt gratis och organisationen står för alla kostnader under helgen inklusive resor.

Observera: Som du vet är det en speciell tid och Min Stora Dag sätter alltid tryggheten för våra deltagande barn och unga i första rummet. Vi följer utvecklingen av covid-19 noga och vi rådfrågar kontinuerligt vårt medicinska råd och utgår från deras rekommendationer under planering och genomförande av lägret för att göra ett så säkert läger som möjligt. Om situationen kräver det kan lägret behöva ställas in.

Det här lägret rekommenderas inte om du är i högriskmålgrupp. Rådfråga din ansvariga sjukhuskontakt om du är osäker på att delta.

Observera även att det här lägret kräver att du är vaccinerad mot covid-19, detta för att skapa ett så tryggt läger som möjligt för alla deltagare. Även medverkande volontärer kommer att vara vaccinerade.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Allt du behöver veta inför e-sportlägret

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag!

Här får du mer information inför Min Stora Dags e-sportläger. Bland annat packlista och mer information om resa och boende.

Det här är SPACE

SPACE, med lokaler i centrala Stockhlm, är världens största gamingcenter.

Gamingcentret har över 400 fullt utrustade stationer och fyra bootcamp-rum, vilket gör det till världens största permanenta center för gaming. Spela dina favoritspel på den bästa utrustningen marknaden har att erbjuda!

2022 är första gången Min Stora Dags e-sportläger äger rum i de nya fina lokalerna. SPACE erbjuder en skön miljö där människor i alla åldrar kan komma och spela tillsammans.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner