Följ med på e-sportläger

Utveckla dina färdigheter inom e-sport! Tillsammans hänger vi på Inferno Online, världens största gamingcenter och deras nya eventarena, under Min Stora Dags e-sportläger den 4-6 december. Ansök redan idag!

Min Stora Dags populära e-sportläger är tillbaka! För dig som är intresserad av e-sport har vi satt ihop en härlig helg fylld med unika upplevelser.

Tillsammans med andra ungdomar kommer du få hänga i världens största gamingcenter Inferno Online. Du kommer få träffa några av Sveriges bästa e-sportproffs, streamers samt gå på spännande studiebesök.

Min Stora Dags e-sportläger är till för, och passar alla – det enda som behövs är att du har ett genuint e-sportintresse. Det spelar ingen roll om du har spelat länge eller är nybörjare. Alla har en plats på detta läger och genom att ha roligt tillsammans stärker vi självförtroendet och hjälper varandra att våga och utvecklas.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 14-18 år, bosatt i Sverige.
  • Själv kunna ansvara för din medicinering.

Min Stora Dag strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags aktiviteter är helt gratis och organisationen står för alla kostnader och resor under helgen.

Ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras.

Observera: Som du vet är det ett speciellt år och Min Stora Dag sätter alltid tryggheten för våra deltagande barn och unga i första rummet. Vi följer utvecklingen av covid-19 noga och agerar utifrån folkhälsomyndighetens specifika anvisningar och rekommendationer under planering och genomförande av lägret. Rådfråga gärna din sjukvårdskontakt om du känner dig osäker kring deltagandet eller tillhör en riskgrupp. Förändras situationen så att riktlinjerna skärps så kan lägret behöva ställas in.

Blankett för utlåtande från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Allt du behöver veta inför e-sportlägret

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag.

Här hittar du all info du behöver; packlistor, schema och upplägg.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner